Over ons

Clean Your Watch is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Waddinxveen. Clean Your Watch is bedacht en ontwikkeld door horlogeliefhebbers voor horlogeliefhebbers. Wij ondervonden dat er maar weinig echt goede producten zijn waarmee jij zelf thuis, op kantoor of onderweg jouw kostbare uurwerk kan schoonmaken en verzorgen. Veel mensen lopen dan ook met de vraag; 'hoe kan ik mijn horloge schoonmaken?'

Meestal is het advies om een oude tandenborstel te gebruiken met wat zeep. Uit eigen ervaring kunnen wij vertellen dat dit verre van een goede manier is om je horloge schoon te maken. Grote kans op krasjes en zeep is verre van goed voor de materialen waar je horloge van gemaakt is. Zeep kan agressief zijn en een bijtende werking hebben. Daarnaast zorgt zeep voor een vieze vettige laag en ophoping van vuil in kleine kiertjes en onder bijvoorbeeld de lunette (bezel). 

Wij vinden dat dat anders moet want je wilt je horloge die soms duizenden euro's gekost heeft toch niet schoonmaken met een oude tandenborstel en een goedkope zeep? Daarom zijn wij Clean Your Watch gestart en hebben we deze high end schoonmaakset ontwikkeld. Zo hopen we jou de beste tools te geven om je horloge weer te laten stralen als nieuw!