FAQ

GEBRUIK

1. Waarom moet ik mijn horloge schoonmaken? 

  1. Verlenging van de levensduur: Door je horloge regelmatig schoon te maken, zorg je dat je uurwerk in goede staat blijft en langer meegaat.

  2. Hygiëne: Als je je horloge draagt trekt dit vuil, stof en zweet aan wat kan leiden tot bacteriële groei en onaangename geuren. Het schoonmaken van je horloge zorgt ervoor dat het horloge schoon en hygiënisch blijft.

  3. Uiterlijk: Je wilt gewoon een stralend horloge om je pols en niet eentje met vuiligheid.

  4. Bescherming van de beweging: Vuil en stof kunnen zich ophopen in de beweging van het horloge, wat de werking ervan kan belemmeren. Door je horloge schoon te maken, kun je ervoor zorgen dat het goed blijft werken en voorkom je problemen op de lange termijn.

  5. Behoud van de waarde: Als je een waardevol horloge hebt, kan het schoonmaken ervan helpen om de waarde ervan te behouden. Een goed onderhouden horloge behoudt zijn waarde beter dan een vuil of beschadigd horloge.

2. Zijn jullie producten veilig te gebruiken?

Zeker! Onze producten zijn zeer gebruiksvriendelijk. Clean Your Watch is veilig te gebruiken op stalen horloges. Het is mild genoeg om delicate materialen zoals edelmetalen (goud, zilver, platina, etc) en steentjes niet te beschadigen, maar krachtig genoeg om vuil effectief te verwijderen. 

3. Voor welke horloges zijn jullie producten geschikt? 

De producten van Clean Your Watch zijn te gebruiken voor alle soorten horloges, klassieke, sportieve, digitale, etc. Belangrijkste is dat ze tegen vocht kunnen of beter, waterdicht zijn. 

4. Voor welke materialen zijn de producten van Clean Your Watch te gebruiken?

Je kunt onze producten gebruiken op alle stalen, edelmetaal zoals goud, zilver, platinum, maar ook voor edelstenen zoals diamanten, parels, briljanten, kristal, etc. 

5. Hoe lang kan ik doen met de Clean Your Watch Kit?

Dat ligt eraan hoeveel je sprayt en hoe vaak je de kit gebruikt. De Cleaning Spray is 100ml en daar kun je zeker 600 sprays uit halen wat neerkomt op ruim een jaar als je je horloge wekelijks schoonmaakt. Voor de Shine&Protect spray geldt ook ongeveer een jaar bij wekelijks gebruik.

6. Kan ik Clean Your Watch ook gebruiken voor mijn sieraden?

Ook sieraden kun je veilig en effectief schoonmaken en weer laten glimmen met de producten van Clean Your Watch. Veilig voor alle edelmetalen en edelstenen.

SERVICE

1. Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Binnen 1-2 werkdagen voor Nederland en België. Andere landen 1-10 werkdagen.

2. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, binnen 30 dagen na aankoop mag je je pakket terugsturen. Voorwaarde is wel dat het ongebruikt is. Als blijkt dat het gebruikt is zullen we 50% van het aankoopbedrag terugstorten. 

3. Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederland zijn de verzendkosten €3,95 voor een postpakket. Voor België zijn de verzendkosten €7,95 en voor Duitsland €9,90. Wil je naar een ander land verzenden dan worden de kosten berekend bij het betalen in de winkelwagen.